Go to Top

Intercanvi curs 2015_16

Intercanvi d’alumnes amb Alemanya

Per segon any consecutiu un grup d’alemanys de l’institut Miltenberger Gymnasium (Baviera) ens va visitar del 19 al 26 de març amb motiu del projecte d’intercanvi que des de fa 5 anys realitza la professora Lourdes Crespo a l’assignatura d’alemany. Els 16 alumnes i la seva professora d’espanyol, na Klaudia Alcarcari, han estat a casa d’alumnes nostres de 4t ESO i 1r Batxillerat durant la seva setmana a Mallorca.

Les activitats organitzades han estat una visita al castell de Bellver, una excursió a Son Marroig (on varen visitar la possessió de l’Arxiduc Ludwig Salvator) i Sa Foradada, a més de Valldemossa amb els alumnes de 4t A i tots els d’intercanvi, una visita guiada per Palma (la Seu, Santa Eulàlia, el Consolat de la Mar). Els alemanys han assistit a classes de teatre, alemany, anglès i matemàtiques en anglès.

Durant els dies festius de Pasqua varen anar d’excursió a Formentor, Pollença i Port de Pollença.

Els alumnes varen fer moltes activitats junts en el seu temps lliure com anar a jugar a Paintball, a la feria, a la platja, etc.

L’objectiu d’aquest projecte és sobretot l’intercanvi cultural, conviure i comprovar que no som tant diferents però naturalment es comuniquen en anglès i alemany i amb això milloren considerablement les llengües estrangeres.

En juny serà el nostre torn i els visitarem a Bad-Brückenau (Baviera, Franconia) del 23 al 29 de juny. Segur que els nostres alumnes gaudeixen allà de la seva estada amb les famílies d’acogida i els seus companys alemanys.

intercanvi_0 intercanvi_1 intercanvi_2 intercanvi_3 intercanvi_4 intercanvi_5 intercanvi_6 intercanvi_7 intercanvi_8 intercanvi_9